Nieuws

Proud to present: onze sponsors!

- Nog twee weken en dan is het zover: Mobile Down South 2013. Het programma is compleet en de aanmeldingen stromen binnen. Het was ons echter nooit gelukt zonder onze sponsors en kennispartners. Daarom in dit artikel speciale aandacht voor de bedrijven die het mede mogelijk maken.

Blue Mango Interactive
Kennispartner Blue Mango Interactive is één van Nederlands meest vooruitstrevende online-marketingbureaus. Op basis van kennis, kunde en meetbaarheid ondersteunt Blue Mango Interactive een kleine groep van indrukwekkende klanten bij hun online strategie, creatie en media-inkoop. Grote merken waaronder Vodafone, Ditzo, ASR Verzekeringen, Mars, De Nederlandse Staatsloterij en The Phone House vertrouwen op Blue Mango Interactive om maximaal rendement uit hun website, branding- en sales-campagnes te halen.

Blue Mango Interactive is onderdeel van Greenhouse Group. Een overkoepelende digital marketing organisatie waar naast Blue Mango Interactive ook, Fresh Fruit Digital, Source Republic, FlxOne en We Are Blossom onderdeel van zijn. Al deze bedrijven bieden complementaire dienstverlening binnen digital marketing. 

Adobe
Adobe is wereldwijd toonaangevend op het gebied van digitale marketing en oplossingen voor digitale media. Met haar tools en services kunnen klanten baanbrekende digitale content ontwerpen, deze gebruiken in media en apparatuur, optimaliseren op basis van voortdurende metingen en meer successen behalen. Adobe helpt haar klanten bij het creëren, beheren, meten en rendabel maken van hun digitale content op elk kanaal en scherm.

Microsoft
De missie van Microsoft is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Meer dan 100.000 Microsoft-collega’s uit ruim 60 landen werken dagelijks aan het inlossen van deze belofte om iedereen - zowel consumenten, MKB, grootzakelijke bedrijven als overheden - te helpen het beste uit zichzelf te halen. Microsoft Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en ondersteuning van Microsoft-technologie in Nederland. Er werken 500 mensen in vaste dienst. De laatste 4 jaar is het bedrijf uitgeroepen tot Great Place to Work.

idreams
Internetbureau idreams is begin 2002 opgericht. Sindsdien is het bureau doorgegroeid tot een serieuze speler in de markt. Met een vast team van ruim 20 internetspecialisten is idreams betrokken bij uiteenlopende projecten voor zeer diverse opdrachtgevers: van opleidingsinstellingen en verzekeraars tot retail, voedingsmiddelenindustrie, (semi-) overheid en woningcorporaties in heel Nederland. Bij idreams tref je alles onder één dak. Of het nu gaat om expertise in business consultancy, marketing en copywriting of om design en technische ontwikkeling. Hoewel het bureau alle expertises in huis heeft, vragen sommige oplossingen om een specifiek specialisme. Daarom bundelt idreams graag haar krachten met zorgvuldig gekozen partners Samen met hen weet idreams elke klantvraag te beantwoorden en een passende oplossing te realiseren.

Blue Giraffe
Een team van ontwerpers en ontwikkelaars bouwt mobiele applicaties en games. Met respect voor elk platform. Blue Giraffe focust zich op fun en playful concepten voor een brede reeks mobiele devices voor elke generatie. Blue Giraffe bedenkt concept, strategie, design en code. Het team gelooft in het verrijken van bestaande diensten en producten met een vleugje mobile. 

Sint Lucas
Met een breed aanbod creatief-technisch-ondernemende opleidingen op VMBO- en MBO-niveau in Eindhoven en Boxtel is SintLucas dé school voor beroepen in de creatieve industrie. Bij SintLucas werken zo’n 3200 studenten en leerlingen dagelijks aan de vorming en ontwikkeling van hun vakmanschap. Hierbij kunnen ze rekenen op de begeleiding van zo'n 320 (gast)docenten, (gast)instructeurs en overige medewerkers. De kernwaarden die ze delen zijn: eigenzinnig, trots, professioneel, ondernemend en gedreven.