Nieuws

Challenge in App Store & Google Play!

- Bedenk samen met mede MDS'ers een cool mobile concept voor de stad Eindhoven. Zorg dat je de peilers techniek, innovatie en kennis vertaalt in een leuke, crossplatform applicatie (beschikbaar voor Android / iOS).

Met deze opdracht, stuurden we bezoekers op pad. Uit de ingezonden idee├źn hebben we 1 winnaar gekozen. ixDesign heeft in korte tijd in samenwerking met Eindhoven365 de eerste Mobile Down South challenge uitgevoerd. En het resultaat mag er wezen!

Vanaf 14 augustus is Eindhoven Essentials beschikbaar in de Apple App Store en Google Play. Met de app ontdek je op een verrassende manier hotspots in Eindhoven. De applicatie geeft niet de standaard toeristische informatie, maar laat juist de plekken in de stad zien die bijzonder zijn, die je misschien niet kent maar wilt leren kennen.
Middels relevante tips.

De mobiele app laat unieke stukjes Eindhoven zien aan de hand van je locatie en het moment van de dag. Door een druk op de knop wordt een willekeurige plek naar je smartphone of tablet toe gezonden. De locaties zijn ingedeeld op cultuur, shoppen, culinair, actief, uitgaan en slapen. Deze categorie├źn kunnen makkelijk aan en uit gezet worden, zodat je de tips ontvangt waar jij naar op zoek bent.

Hebben?

Via het gratis beschikbare draadloze netwerk (EHV Free Wifi) in de binnenstad van Eindhoven is de nieuwe applicatie eenvoudig te downloaden. Daarnaast is hij verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Play.