Nieuws

The Month after

- We mogen met trots zeggen, dat we een geslaagde Mobile Down South '12 hebben georganiseerd. De eerste keer vonden we natuurlijk extra spannend...

Is dit wel de juiste mix? Vinden zowel developers als designers het event leuk? Naar aanleiding van MDS'12 hebben we een enquête gestuurd. Inmiddels hebben we de resultaten binnen. Dank voor jullie waardevolle ervaringen en ideeën.

Samengevat
Als het aan de bezoekers ligt, komt er een MDS'13. Misschien met een iets minder vol programma. Meer diepgaande inhoud. Misschien een paar buitenlandse sprekers. Rovio (bedenkers van Angry birds), werd o.a. genoemd. Er werd enthousiast gereageerd op de gezellige en informele sfeer. Sommige noemden het event: "Het ideale excuus voor een donderdagmiddag borrel". Uiteraard hebben we ook goede tips over opzet en inhoud gekregen. Uitstekende punten om op te pakken voor de volgende MDS.

Netwerken
"Het was erg gezellig". Dat vonden wij als zuidelingen misschien nog wel het leukst om terug te horen. Er zijn nieuwe vakvriendschappen gesloten en inmiddels is de eerste mobile App ontwikkeld.

En nu?
Wij houden zelf erg van bits, burgers, worstjes en bier. Komt er dan toch een Mobile Down South BBQ deze zomer? Houd de site de komende periode in de gaten of schrijf je in voor de Mobile Down South nieuwsbrief.

Namens het hele team, bedankt voor jullie reacties en tot snel!

Bart van den Berg